خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفيت هشتصدوپنجاه كندو

طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفيت هشتصدوپنجاه كندو

دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفيت هشتصدوپنجاه كندو ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفيت هشتصدوپنجاه كندو “را از فایل می  دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب*  فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت)  تعداد صفحه:۱۴     مقدمــه :        عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت مي‌شوند.    عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئين‌ها بوده و مي‌تواند ۳۱۵ تا ۳۳۵ كيلوكالري انرژي ( به ازاي هر يكصد گرم ) توليد نمايد.      از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل تجزيه و فساد مي‌باشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب …

این محصول ارزشمند “طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفيت هشتصدوپنجاه كندو  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

طرح توجیهی توليـد تافي و شكـلات

  لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"   فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)   تعداد صفحات:20  خلاصه طرح موضوع طرح : توليد شكلات و تافي   ظرفيت : 600 تن در سال   سرمايه گذاري كـل: 8/1488 ميليون ريال   سهم آوردة متقاضي: 8/158 ميليون ريال   سهم تسهيلات: 1330 ميليون ريال   دورة بازگشـت سرمايه: هجده ماه   ميزان اشتغالزايي : هجده نفر       مقدمــه :        شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.   &nbs ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *