خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / طرح توجیهی باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتار

طرح توجیهی باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتار

دانلود رایگان طرح توجیهی باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتار ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” طرح توجیهی باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتار “را از فایل می  دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب*  فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت)  تعداد صفحه: ۱۶   خـلاصــه طــرح موضوع طرح :   باغداري و  پرورش ميوه ( گردو ، شليل و هلو ) و محصولات زير درختي (‌يونجه )   ظرفيت : پانزده هكتار   محل اجراي طرح : قابل اجرا دركليه مناطق كشور   سرمايه گذاري كـل: ۷۲/۴۲۶ ميليون ريال   سهم آوردة متقاضي: ۷۲/۴۶ ميليون ريال   سهم تسهيلات: ۳۸۰ ميليون ريال   دورة بازگشـت سرمايه: شش ماه   ميزان اشتغال زايي : هشت نفـر         مقدمـــه :         با ماشيني شدن زندگي انسانها و كاهش بيش از پيش فعاليت هاي بدني ، تمايل افراد براي استفاده از ميوه ها و سبزيجات به منظور حفظ سلامتي و پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي مزمن ناشي از شهرنشيني افزايش مي يابد. اين نكته مبين لزوم توجه بيشتر به بخش كشاورزي كشور مي باشد. با توجه به اين نكته كه شرايط اقليمي منحصر به فرد  ايـران موجب شده است كه در ميان كشورهاي منطقه از موقعيت ممتازي د …

این محصول ارزشمند “طرح توجیهی باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتار  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

تحقیق در مورد کارخانه شیر

فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحه  : 57 توليد Process در دامداري ها مهمترين نكته بعد از دوشيدن شير خنك كردن و خنك نگهداشتن شير تا حرارت c 5-2تا با پايين آوردن دما مانع از تشكيل شرايط مناسب براي رشد و ازدياد ميكروبي شويم . در شيري كه رعايت اصول بهداشتي در توليد آن شده است بعد از دوشش به دليل وجود باز دارنده ها و لاكتنين ميزان total count ميكروبي كاهش مي يابد . دماي بالاي شير موجب افزايش فعاليت ميكروبي و افزايش توليد اسيد لاكتيك و افزايش اسيديته و كاهش PH مي شود كه در نتيجه موجب برگشت خوردن شير مي شود. ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *