خانه / فنی و مهندسی / دانلود تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبني

دانلود تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبني

دانلود رایگان دانلود تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبني ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبني “را از فایل می  دانلود نمایید.


مقدمه:شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً ۸۷% آب، ۵/۳% پروتئين، ۵/۳% چربي و ۵% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب صورت مي‌گيرد و بسته به نوع مخمر، نوع شير و شرايط فرايند محصولات متفاوت توليد مي‌شود. ارگانيزم‌هاي عمده‌اي كه شير را به محصولات لبني فرعي تبديل مي‌كنند، شامل لاكتوبا سيلوس‌ها و استرپتوكوكها هستند.استرپتوكوكهاي لاكتيك داراي آنتي‌ژنهاي گروه N هستند و از مهمترين آنها استرپتوكوكوس لاكتيس، استرپتوكوكوس كرو موريس و استرپتوكوكوس ترموفيلوس را ميتوان نام برد.استرپتوكوكوس لاكتيس متشكل از يك يا دو زنجيره بلند يا كوتاه يا سلولهاي بيضي شكل است. استرپتوكوكوس لاكتيس در  28 به سرعت در شير رشد و آن را ترش مي‌كند. متوقف شدن با كتريهاي گرم مثبت در شير به وجود يك آنتي بيوتيك قوي به نام نيسين …

این محصول ارزشمند “دانلود تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبني  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

مقاله در مورد آموزش نصب لينوكس

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات: 36   فهرست مطالب: آموزش نصب لينوكس ( Redhat )                       2 انتخاب يك روش نصب                               2 انتخاب سخت افزار مورد نياز                      3 براي نصب نسخه PC لينوكس                          3 شروع نصب                              &nbs ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *