خانه / فنی و مهندسی / پاورپوینت درباره تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

پاورپوینت درباره تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

دانلود رایگان پاورپوینت درباره تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” پاورپوینت درباره تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) “را از فایل می  دانلود نمایید.


فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها ۲۹ اسلاید           بخشی از اسلایدها : •فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوشت هاي عمل آمده     •تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage ) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است. …

این محصول ارزشمند “پاورپوینت درباره تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت درباره رمزنگاري و امنيت شبکه

پاورپوینت درباره  رمزنگاري و امنيت شبکه 83اسلاید فهرست مطالب مفاهيم، تعاريف و اصطلاحات v رمزنگاري متقارن v رمزنگاري نامتقارن (کليد عمومي) v Hash & MAC v مديريت کليد v زيرساخت کليد عمومي سرويسهاي اساسي امنيت حفاظت از شبكة خودي پيكربندي و بكارگيري امن سيستم عامل  محافظت شبكه به كمك ديوارة آتش ارتباط امن بين‌شبكه‌اي  مديريت امنيت تعاریف •متن واضح Plaintext : • •متن رمزشده Ciphertext : • •Encryption/Encode/Encipher •Decryption/Decode/Decipher •            C=E(P)   P=D(C)   P=D(E(P)) ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *