خانه / علوم پزشکی / پاورپوینت درباره روش هاي طبقه‌بندي سبزي‌ها

پاورپوینت درباره روش هاي طبقه‌بندي سبزي‌ها

دانلود رایگان پاورپوینت درباره روش هاي طبقه‌بندي سبزي‌ها ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” پاورپوینت درباره روش هاي طبقه‌بندي سبزي‌ها “را از فایل می  دانلود نمایید.


فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها ۲۵ اسلاید           روش هاي طبقه‌بندي سبزي‌ها: ۱- بر اساس طبقه‌بندي گياهشناسي (جنس و گونه و قرابت ژنتيكي). مشخصات و صفات برخي از گياهان را به عنوان نماينده خانواده سبزي‌ها بررسي مي‌كند و با كمك آن مشخصات ، صفات و روابط گياهان هم‌خانواده را بررسي مي‌كند.   در طبقه بندي علمي به ترتيب: ۱- نام جنس: Brassica               2- نام گونه:                      oleracea 3- نام واريته: var. capitata       4- نام  رقم :                          f. Alba            كلم پيچ سفيد& …

این محصول ارزشمند “پاورپوینت درباره روش هاي طبقه‌بندي سبزي‌ها  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

دانلود مقاله کامل درباره سل در حيوانات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 39   سل در حيوانات اين بيماري از زمانهاي بسيار قدي موجود داشته ، جراحاتي كه در استخوانهاي اجساد موميايي مصريان قديم مشاهده شده ثابت مي كند كه اين بيماري بيش از دو هزار سال قبل وجود داشته است . اما تا اوائل قرن نوزدهم انرا با بيماريهاي مختلف اشتباه مكردند. عده اي از مولفان قديم سل را بيماري واگيردار مي دانستند و عده اي ديگر آنرا نوعي تومور بدخيم غير عفوني مي پنداشتند و بالاخره در سال 1882 بوم گارتن در بافتهاي آلوده مشاهده و در همان سال رابرت كخ،با تهيه گسترشهايي از بافتهاي مبتلا و رنگ آميزي آن موفق گرديد ميكروب سل را مشاهده نمايد و آخرين گزارش خود را در سال 1884 انتشار داد. ميكروب سل : سه گونه ميكروب (باسيل) سل بعنوان عامل بيماري در حيوانات خونگرم شناخته شده اند كه گونه سل انساني و گاوي و مرغي مي باشند. گونه هاي سل پستانداران (انساني و گاوي) خيلي به يكديگر نزديك هستند و اختلافشان بيشتر از نظر سرم شناسي است ، گونه مرغي از جهات مختلف با دو گونه (انساني و گاوي) ديگر تفاوت دارد و بخوبي قابل تماي ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *