خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / دانلود تحقیق پيشرفت تكنولوژي نساجي

دانلود تحقیق پيشرفت تكنولوژي نساجي

دانلود رایگان دانلود تحقیق پيشرفت تكنولوژي نساجي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود تحقیق پيشرفت تكنولوژي نساجي “را از فایل می  دانلود نمایید.


مقدمه:      پيشرفت تكنولوژي نساجي در چند سال گذشته به اندازه اي چشمگير و تغييرات تكنيكي آن به قدري متنوتع بوده است كه مي توان به جرأت ان را به عنوان دومين تحول بزرگ صنعتي در زمينه تكنولوژي و ماشين سازي به حساب آورد. اگر اولين تحول بزرگ صنعت و نساجي را در قرن نوزدهم به كار افتادن چرخهاي اين صنعت توسط نيروي مكانيكي بدانيم، به طور قطع دوم تحول بزرگ صنعت نساجي در اواسط قرن بيستم و با ارائه روش هاي جديد رسيدنگي مانند توليد الياف فيلامنت ريسندگي اوين اند، و در بافندگي ماشينهاي بافندگي بي ماكرو و ماشين هاي بافندگي چند فازي انجام گرفته است.دلايل تحول صنعت نساجي به غير از مسائل اقتصادي و تكنيكي توليدي، به عوامل زير بستگي داشته است:-    ازدياد سريع جمعيت در قرن نوزده و بيست سبب شد تا نياز به افزايش توليد كارخانه هاي نساجي و در نتيجه افزايش توليد ماشين آلات نساجي بيشتر شود.-    پيشرفت سريع ساير صنايع در نتيجه كمبود كارگر و بالا رفتن دستمزد در اين صنايع باعث شد كه كارگران صنعت نساجي ديگر روي  آورد. در اين مورد تنها راه حل علمي اتوماتيك كر …

این محصول ارزشمند “دانلود تحقیق پيشرفت تكنولوژي نساجي  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

طرح توجیهی توليـد تافي و شكـلات

  لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"   فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)   تعداد صفحات:20  خلاصه طرح موضوع طرح : توليد شكلات و تافي   ظرفيت : 600 تن در سال   سرمايه گذاري كـل: 8/1488 ميليون ريال   سهم آوردة متقاضي: 8/158 ميليون ريال   سهم تسهيلات: 1330 ميليون ريال   دورة بازگشـت سرمايه: هجده ماه   ميزان اشتغالزايي : هجده نفر       مقدمــه :        شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.   &nbs ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *