خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال

دانلود رایگان طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال “را از فایل می  دانلود نمایید.


موضوع طرح :پرورش قارچ خوراكي به ظرفيت ٥٠ تن در سال محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور فرمت:PDF تعداد صفحات:۱۹ چند خط برای شما… …قارچ ، به علت اينكه سرشار از مواد پروتئيني ، گلوسيدي ، ويتامين ها و ليپيدها است مي تواندغذاي مناسب و كاملي براي انسان به شمار آيد. ضمن اينكه به واسطه سهولت پرورش قارچ هايخوراكي مي توان آنها را به صورت تازه ، خشك ، كنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.اجراي اين طرح به عنوان يك فعاليت توليدي ، ضمن اينكه گامي به سوي خود اتكايي كشوردر صنايع غذايي به شمار مي رود، مي تواند بسترساز اشتغال به كار نيروهاي متخصص ( خصوصادر علوم كشاورزي ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اينكه بانوان كارآفرين نيز مي توانند با پياده سازياين طرح، گامي در جهت توسعه ميهن بردارند. …

این محصول ارزشمند “طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

تحقیق طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 118   خلاصه‌اي از گزارش طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار كلياتي در مورد نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار: مواد تشكيل دهندة نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شكر، گازكربنيك، اسانس‌ها، مواد پايداركننده،‌ رنگهاي مجاز خوراكي و اسيدهاي خوراكي. نوشيدني‌هاي غيرالكلي را برا اساس منشاء مواد اوليه بصورت زير تقسيم‌بندي مي‌كنند: آبهاي آشاميدني- آبهاي درماني- شير بعنوان نوشابه‌هاي گازدار از مواد مصنوعي و نوشابه‌هاي گازدار از مواد گياهي كه نوع اخير رايج‌ترين نوشيدني در صنعت نوشابه‌سازي مي‌باشد. اين نوشابه ها از عصاره‌ها و اسانس‌هاي طبيعي گياهي، به همراه فاكتورهاي ديگر ساخت نوشابه تهيه مي‌گردند. نوشابه‌هائي كه از اسانس‌هاي طبيعي تهيه مي‌شوند از نطر كمي، مقدار قابل توجهي هستند. اسانس‌هاي طبيعي مواد استخراجي از ميوه‌ها و يا گياهان رايحه‌دار مانند دارچين، ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *