خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / ضرورت كار آفريني در دانشگاهها

ضرورت كار آفريني در دانشگاهها

دانلود رایگان ضرورت كار آفريني در دانشگاهها ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” ضرورت كار آفريني در دانشگاهها “را از فایل می  دانلود نمایید.


ضرورت كار آفريني در دانشگاهها فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: ۵۵         پيشگفتار «كارآفريني فرايندي است كه فرد كارآفرين با ايده‌هاي نو و خلاق و شناسايي فرصتهاي جديد و با بسيح منابع ،‌مبادرت به ايجاد كسب و كار و شركت‌هاي نو، سازمانهاي جديد و نوآور و رشد يابنده نموده كه توأم با پذيرش مخاطره و ريسك است و منجر به معرفي محصول و يا خدمت جديدي به جامعه مي‌گردد.» کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها  در  بازار کار وتولید  برای توانایی فردی مورد  بررسی قرار می دهد  و مجموعه دانش و مهارتهایی را که برای ورود به بازار کار ورد نیاز است و همچنین راهبردهای لازم را برای موفقیت در کسب و کار ارائه می نماید تا پس ازفراغت ازتحصیل چنانچه  تمایل داشته  باشی به  جای استخدام و کار برای یگران در حد توان مالی و تخصصی به تنهایی یا به کمک دوستان و نزدیکان نسبت به راه اندازی و اداره یک واحد کوچک صنعتی،کشاورزی،خدماتی ویا هنری برای کسب وکارتولیدی اقدام نمایی.سرعت روند تحولات فن اوری واقتصادی درجهان به گونه ای است ک …

این محصول ارزشمند “ضرورت كار آفريني در دانشگاهها  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

طرح توجیهی توليـد تافي و شكـلات

  لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"   فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)   تعداد صفحات:20  خلاصه طرح موضوع طرح : توليد شكلات و تافي   ظرفيت : 600 تن در سال   سرمايه گذاري كـل: 8/1488 ميليون ريال   سهم آوردة متقاضي: 8/158 ميليون ريال   سهم تسهيلات: 1330 ميليون ريال   دورة بازگشـت سرمايه: هجده ماه   ميزان اشتغالزايي : هجده نفر       مقدمــه :        شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.   &nbs ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *