خانه / علوم انسانی / پاورپوینت تاریخ ادبیات ۳

پاورپوینت تاریخ ادبیات ۳

دانلود رایگان پاورپوینت تاریخ ادبیات ۳ ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” پاورپوینت تاریخ ادبیات ۳ “را از فایل می  دانلود نمایید.


دسته بندی : پاورپوینت _  فرمت فایل:   ( قابلیت ویرایش  ) حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده  )تعداد اسلاید :۱۶۶ کد محصول : ppt1  عکس فایل   فروشگاه کتاب  : مرجع فایل     فهرست متن  PPT  :    هدف كلي از درس تاريخ ادبيات ۳ آشنايي دانشجو با ويژگي هاي   شعر و تحول آن  در عهد  صفوي، افشاريه، زنديه  و  قاجاريه و   گويندگان و نويسندگان مطرح اين دوران است .          اسلاید ۱   1-تنوع سبك ها ۱:   – وجود شيوه هاي گوناگون سرايش شعر به دليل گستردگي منطقه   جغرافيايي(طرز يا سبك شعر پيش از قرن دهم).       – رواج سبك هندي به عنوان سبك رايج شعري.              اسلاید ۲     سرايندگان مقلد سبك ادوار پيشين  در شعر حماسي از فردوسي در قصيده از خاقاني،انوري ،در غزل از بابا فغاني،امير خسرو دهلوي و حافظ سرمشق گرفته ان …

این محصول ارزشمند “پاورپوینت تاریخ ادبیات ۳  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

مطلب پیشنهادی

مبانی نظری و پیشینه استراتژی های توسعه برند

مبانی نظری و پیشینه استراتژی های توسعه برند 102 صفحه همراه با منابع بخش اول : مروری بر ادبیات تحقیق. 12 تعریف برند. 12 تعریف مدیریت برند. 13 تفاوت برند و محصول. 14 مدیریت استراتژیک برند. 17 ارزش ویژه برند. 19 روش های ارزیابی برند. 20 تئوری های ارزش ویژه برند. 22 تئوری ارزش برند کلر. 22 آگاهی از برند. 23 وسعت و عمق آگاهی از برند. 24 مزیت های آگاهی از برند. 25 تصویر ذهنی از برند. 25 برجستگی برند. 27 عملکرد برند. 28 تصویرسازی ذهنی از برند. 28 قضاوت نسبت به برند. 30 احساسات نسبت به برند. 31 همنوایی با برند. 32 نقاط اشتراک و نقاط افتراق. 33 وفاداری به نام تجاری.. 35 سبد برند. 35 ضرورت کاهش تعداد نام های تجاری.. 35 ضرورت استفاده از نام های تجاری چندگانه. 36 محدودیت استفاده از نام های تجاری چندگانه. 37 بسط برند. 38 مفهوم کلاسیک نام تجاری.. 39 شرایط تعمیم برند. 39 رعایت تناسب در تعمیم برند. 40 چک لیست تصمیم به تعمیم برند. 41 انواع بسط نام تجاری.. 42 فشار بر نام تجاری از طریق بسط.. 48 واکنش عمومی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *