خانه / فنی و مهندسی / تحقیق درباره کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز

تحقیق درباره کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز

دانلود رایگان تحقیق درباره کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” تحقیق درباره کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز “را از فایل می  دانلود نمایید.

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در ۱۵ صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه     زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز تاثير مي گذارد خلاصه : عامل اشك آور(LF ،Z,E پروپانتيال اکسید گوگرد) يك محصول مستقيم هیدرولیز يك پروپنيل سيستئين سولفوكسيد ۱- prencsoست ودرزماني كه در غلظتهاي بالا وجود دارند بر طعم پياز اثر می گذارد. جهت ارزيابي كردن عامل اشك آور به عنوان يك فاکتور موثر در كيفيت طعم پیاز، دو کولتیوار که یکی در گلخانه پرورش یافته و دیگری پیازهایی بودند که برای مدت ۴ماه در دماي مثبت ۳ و منفي ۱درجه سانتيگراد و رطوبت نسبي ۷۰ درصد ذخيره شدند، ارزیابی شدند. پيازها در فاصله هاي ذخيره سازي ماهانه براي توسعه عامل اشك آور در پيازهاي خيس شده به دنبال يك زمان نهفتگي دو دقيقه اي ارزيابي شدند. زمانيكه عامل اشك آوربا مقادير هیدرولیز          &nbsp …

این محصول ارزشمند “تحقیق درباره کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز  “توسط پورتال  فایل می  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: file-me.ir

همچنین ببینید

Detection of urban environments using advanced land observing satellite phased array type L-band synthetic aperture radar data through different classification techniques

Detection of urban environments using advanced land observing satellite phased array type L-band synthetic aperture …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *